Türk Havlusunun Tanıtımına Devam

Türk Havlusunun Tanıtımına Devam

Türk Havlusunun Tanıtımına Devam

A+A-

Türk Havlusu Kaldığı Yerden…

Türk havlusunun Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirdiği tanıtımlar tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son yıllarda markalaşma çalışmalarına ağırlık veren ve “Turkish Towels” markasıyla dünyanın farklı noktalarında tanıtım faaliyetlerini sürdüren Denizli İhracatçılar Birliği, New York’ta düzenlenen Global Home Show’un açılış programının sponsorluğunu gerçekleştiriyor.

Programda aynı zamanda, New York’taki Türkiye Ticaret Merkezi’nde showroomu bulunan firmaların yeni sezon koleksiyonları ile DENİB 6. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda dereceye giren finalistlerin koleksiyonları tanıtılıyor.

Meyvelerini Alıyoruz…

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, ABD pazarına yönelik yapılan çalışmaların meyvelerinin alındığını belirterek özellikle son yıllarda ABD’ye gerçekleştirilen havlu ihracatında ciddi artış olduğunun altını çizdi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“ABD’ye son iki yılda havlu ihracatımız sırasıyla yüzde 14 ve yüzde 16 oranlarında artmış durumda. Bu artış oranlarıyla, ABD uzun yıllar liderlik koltuğunda yerini kimseye kaptırmayan Almanya’yı da geride bırakmış oldu. ABD’ye anlamlı bir şekilde artan ihracatımızda, şüphesiz ki son yıllarda odaklandığımız marka çalışmalarının ve ABD pazarına yönelik “Turkish Towels” vurgusunun da büyük önemi var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.