Tüm Parklar Dezenfekte Ediliyor

Tüm Parklar Dezenfekte Ediliyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede bulunan tüm parkların oyun ve fitness gruplarında dezenfekte çalışması yapılıyor.

A+A-

Belirli dönemlerde düzenli bir şekilde gruplarda yapılan bu çalışmayla Merkezefendililerin daha hijyenik bir şekilde oyun ve fitness gruplarını kullanmalarına olanak sağlanıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi ilçesinde bulunan 327 parkta hummalı bir dezenfekte çalışması yapılıyor. Merkezefendililerin sıkça kullandığı oyun ve fitness grupları, düzenli olarak Merkezefendi Belediyesi tarafından dezenfekte edilerek vatandaşların daha hijyenik bir şekilde kullanmalarına olanak sağlanıyor. Özellikle çocukların çok sık temas ettikleri oyuncaklar ve yetişkinlerin kullandıkları fitness gruplarının hijyen olmasına özen gösteriliyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın her şeyden önce sağlığını düşünmek zorundayız. Bu anlamda ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın çok sık bir şekilde kullandığı oyun ve fitness gruplarının temizliği çok önemli. Bizde bu açıdan parklarımızda dezenfekte çalışması yapıyoruz. Merkezefendili her yaştan hemşerimiz güvenle parklarımızda vakit geçirebilir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.