Tuğrul'dan Zehir Zemberek Cevap!

Tuğrul'dan Zehir Zemberek Cevap!

Seçimle görev başına gelen MHP Buldan ilçe teşkilatı ve ilçe başkanı Mehmet Tuğrul'un görevden alınması ile ilgili yerel bir tv kanalından atanmış il başkanının yaptığı konuşmadan dolayı cevap hakkının doğduğunu söyleyen Buldan'ın seçilmiş ilçe başkanı Tu

A+A-

21.02.2017 günü MHP İl başkanı Cafer BİRTÜK'ün DRT tv deki Ümit YAKUPHANLA Güne Bakış programında şahsıma ait yapmış olduğu yorumlar neticesinde, cevap verme zorunluluğum doğmuştur.

 

Partimizin, atanan il başkanı Cafer Birtürk'ün şahsım ve Buldan İlçe Teşkilatına itham ettiği " Kararları ve yazıları Yasin ÖZTÜRK tarafından servis ediliyor " demesi tam bir acziyettir ve halen atanmış olmasının sendromunu yaşamaktadır. Bu söylem teşkilatlarını tanıyamamısı ve iletişim kuramaması neticesinde söylenmiştir. 

Sadece Buldan değil tüm Denizli teşkilatı bilir ki Mehmet TUĞRUL'un kendi doğruları vardır. Hiç bir dönem adamın adamı olmamıştır. Bunun aksini söyleyen, iddia eden, ispat etmezse de müfteridir. 

 

Şükürler olsun ki kimsenin adamı olmadım. Rabbim de bana eğilerek, bükülerek, kişiliğimden taviz vererek makam ve mevki sahibi yapmasın. Benim makamım onurlu ve dik duruş neticesinde kalplerde oluşan makamdır. 

Sayın Cafer BİRTÜRK'ün ne şartlarda il başkanlığı koltuğuna oturduğu tüm camiamız tarafından bilinmektedir. Ama hak vermemekte mümkün değildir. Kendileri 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde 2. Sıra milletvekili adayımızdı. Yine kendi ifadesiyle bu iki seçimde tarla sattığını 700-800 bin ₺ harcadığını söylemiştir. Dolayısıyla bu harcamaların geri dönüşünün ancak ve ancak milletvekilliğiyle telafi edebileceğinden tüm hesaplarını bunun üzerine kurmuştur. Çizgisinde ki kırıklık ve liyakat esasına göre bu da ancak sağa sola yaranmakla mümkündür. Bu düşünce ve yapıya sahip bir kişinin herkesi kendisi gibi görmesi de gayet 

doğaldır. 

 

Allah'a şükürler olsun ki bizler akıl tutulması yaşamıyoruz. Rabbime hamdolsun kimsenin aklına ve yönlendirmesine ihtiyacım yok. Ayrıca aynı programda şahsıma " onun görevi yönetimi ve seçmeni ikna etmesidir, yapamıyorsa da istifa etmesi gerekmektedir " demiştir. Bizim yönetim ve seçmeni ikna etmemiz için önce genel merkezin ve sizin beni ikna etmeniz gerekmiyor mu ? Başkan. 

 

Referandumla ilgili dün sizde dahil hepimize olmadık hakaretleri yapan bir yapıyla nasıl bir arada olduğunuzu açıklayacak ne tür bir izahınız oldu ? Kendimizden geçtik şu madde ülkemizin menfaatinedir, onun için böyle davranmamız gerekiyor niye denilememiştir ?

 

İstifa konusuna gelince, Cafer BİRTÜRK atandığından 15-20 gün sonra beni arıyarak benimle ve Buldan teşkilatı ile çalışmak istediğini söyledi. Bende, genel merkezle ilgili değişim için verilen 548 imzanın bir tanesinin benim imzam olduğunu bu sebeple birlikte çalışmamızın mümkün olmadığını kendisine söyledim. Cafer BİRTÜRK ise 2019 a kadar seçim yok senin ve teşkilatının orada olması bizim için yeterli diyerek bizi görevden almadı. Dolayısıyla kendisine uygun çalışabileceği bir yönetim ile devam etmesini söylememize rağmen, o programda istifa etmeliydi demesi ne kadar etiktir ? Nasıl bir anlayış biçimidir ? 

Bu süreçten sonra da yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmemek adına ve Allah'ın rızasını kazanmak için elimizden geleni bize yakışan bir şekilde yaptık. 

Bu şerefli görevi bize Buldanlı dava arkadaşlarımız layık gördü. Benim de istifa ederek bizi seçen arkadaşlarımızı yolda bırakamazdım. 

 

Bu tür bir konuyla kamuoyunu meşgul ettiğim için tekrar tekrar özür diliyorum. Cafer BİRTÜRK'ün asılsız ithamları bana bu açıklamayı yapma zorunluluğu getirmiştir. Bundan sonra benimle ilgili her kim yorumda bulunacaksa beni karşısına alsın. İstediği ortamda istediği programda söyleyeceklerini tüm kamuoyu ve camiamızın karşısında açık yüreklilikle söylesin. 

Saygılarımla; 

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 

 

MHP BULDAN GÖREVDEN ALINAN İLÇE BAŞKANI MEHMET TUĞRUL 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.