TRT’DEKİ TARİHİ DİZİDE BİR DENİZLİLİ

TRT’DEKİ TARİHİ DİZİDE BİR DENİZLİLİ

Denizli’de Şehir Tiyatrosu’nda yıllarca sahne alan Musa Bingöl, TRT ekranlarında yayınlanan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde Zağanos Paşa’nın koruması rolünü üstlendi.

A+A-

TRT-1 ekranlarında yayınlanan ve Fatih Sultan Mehmet’in hikayesini anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinin oyuncu kadrosunda, Denizli’de Şehir Tiyatrosu’nda yıllarca oyun sahneleyen isimlerden Musa Bingöl de yer aldı. Bingöl, Miray Yapım imzalı dizide Zağanos Paşa’nın korumalığı rolünü canlandırıyor. Dizinin oyuncuları arasında; Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Tuba Ünsal, Seçkin Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı, Emine Ün, Kenan Çoban ve Açelya Akkoyun gibi oyuncular da yer alıyor.

“O DİZİDE YER ALMAK, ONUR VE GURUR”

Bir Denizlili olarak Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde yer almanın onur ve gurur verici olduğunu söyleyen Bingöl, “Hiçbir televizyon kanalı, Denizli’den oyuncu almak istemez. Çünkü maliyeti yüksek. Saçımı sakalımı uzattığımda yakıştıranlar ve yakıştırmayanlar oldu. Dönem sonu bir dizide ya da filmde birkaç bölüm de olsa, figürasyon da olsa yıllardan beri hayalimdi. O havayı teneffüs etmek için yaptım” diye konuştu.

“2 AY SONRA YENİ SEZONDA BERABERİZ”

Oyuncu bir arkadaşının saçlı ve sakallı halini gördükten sonra kendisinden tanıtım fotoğrafı ve videosu istediklerini ifade eden Bingöl; “Saçlı sakallı, ata binen, kılıç ve yay çekmesini bilen birisine ihtiyaç olduğunu söylediler. Ben de tanıtıcı videolarımı ve resimlerimi gönderdim. Yönetmen de beğenmiş. Normalde tek bölümdü. 12. bölüme dâhil oldum. Sonrasında 13. ve 14. bölüme dâhil oldum. 15. bölüme de dâhil oldum ama gözlerimden rahatsız olduğum için bu bölümde rolum olmayacak. Yönetmenim; ‘Önemli olan sağlığınız, 15. bölümde göremesek bile 2 ay sonra yeni sezonda sizinle beraberiz’ diye bana mesaj atmış. O da benim için bir onur bir gurur” diye konuştu. Yeni Olay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.