Travel Turkey İzmir’de  Denizli Rüzgarı

Travel Turkey İzmir’de Denizli Rüzgarı

Denizli’nin tanıtımına katkı yapıp şehir turizmini geliştirmek için pek çok yatırımda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu sene 12.si yapılan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne katıldı.

A+A-

Denizli standına ziyaretçiler yoğun bir ilgi gösterirlerken stantta Pamukkale, Denizli Teleferik, Denizli Kayak Merkezi gibi kentin cazibe merkezlerinin tanıtımları yapıldı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’ne bağlı olan 15 otel de Denizli standında kendini tanıtma olanağı buldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'nin ve dünyanın en mühim turizm fuarlarından bir tanesi olan bu organizasyonda olmaktan ötürü mutlu olduklarını, olumlu anlamda pek çok geri dönüş aldıklarını ifade etti.

Turizmcilerden Başkan Osman Zolan’a teşekkür

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ise, DENTUROD olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile yeniden Travel Turkey İzmir Fuarı'nda yer aldıklarını, Pamukkale ören yerinin bu sene yine ziyaretçi rekoru kırdığını, 2 milyondan fazla ziyaretçiye ulaştıklarını, bunun da tüm yılların rekoru olduğunu, bunların bir ayağının İzmir, bir diğer ayağının da Ocak sonu İstanbul'da yapılacak olan turizm fuarı olduğunu, buralarda bulunmanın kendileri için önemli olduğunu, İstanbul'da organize edilecek turizm fuarına da yine Denizli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle katılacaklarını, kendilerine verdikleri desteklerden ötürü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.