Traktörün Altında Kalmıştı

Traktörün Altında Kalmıştı

Çal ilçesinin Süller Mahallesi Baykuş mevkiin de Mustafa Ercel’in sürmüş olduğu 20 NL 905 plakalı traktörün devrildiği öğrenildi.

A+A-

Çal’ın Süller Mahallesinde meydana gelen traktör kazası can aldı. Traktörün altında kalan Mustafa Ercel kaldırıldığı hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve yaşam mücadelesini kaybetti. 

Alınan bilgilere göre kaza Çal ilçesinin Süller Mahallesi Baykuş mevkiinde meydana geldi. Mustafa Ercel, karayolunda seyir halinde giderken traktörün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkmış olan traktör refüje devrildi.

Traktörün Altına Sıkıştı

Refüje devrilmiş olan traktörün altında kalan sürücüye ilk müdahale çevre sakinleri tarafından yapıldı. Ama onlarında yapacakları çok bir şey yoktu. Bu sırada hemen kaza yerine polis ekipleri ile sağlık ve itfaiye birimleri çağrıldı.  itfaiye ekipleri Mustafa Ercel’i  sıkışmış olduğu yerden kurtardı. Bu sırada traktör sürücüsünün bilincinin yerinde olmadığını öğrenildi.

Hastaneye Kaldırıldı

Sıkıştığı yerden çıkarılmış olan Ercel’e ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri yaralıyı hemen ambulans ile hastaneye götürdüler. Hastaneye kaldırılmış olan ve durumu ciddi olan Ercel’in yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Kazanın ne şekilde gerçekleştiği tam olarak bilinmezken polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattıkları dile getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.