Trafik Kazası Mağduru iseniz...

Trafik Kazası Mağduru iseniz...

Ege Hasar Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Firmamız trafik kazalarında mağdur olan vatandaşlarımız için ilgili sigorta şirketlerinden alınabilecek tazminatlar konularında faaliyet göstermektedir.

A+A-

Ege Hasar Danışmanlık ölümlü veya yaralanmalı bir trafik kazası sonrası tazminat talebinde bulunabilecek hak sahibi kişilerin belirlenmesi gerekli belgelerin toplanarak ilgili kuruluşlara (Sigorta-Mahkeme) en kısa sürede başvuru yapılması aktüerya hesabı yaptırılarak konunun sonuçlandırılıp tazminatın tahsil edilerek mağdurun kendi hesabına yatırılmasını sağlamaktadır. Ege Hasar Danışmanlık konunun profesyonel bir ekip tarafından takibi, işlemlerin seri şekilde tamamlanması, sigortadan alınacak tazminat miktarının maksimum seviyede olmasını, konunun sürüncemede kalmaksızın, zaman aşımına uğramaksızın neticelendirilmesini sağlayacaktır. Güvenilir, deneyimli uzman kadrosu ile hizmet veren şirketimizin, sigorta konularında uzman hukuk ve bilirkişi danışmanları mevcuttur. Sizlerin tazminat taleplerini takip görevini üstlendiğimizde bize başvurunuzdan, tazminatın tahakkuk ve ödenmesine kadar, masraflar dahil sizlerden hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

EGE HASAR DANIŞMANLIK..

Merkez Adres : Saraylar mah. 512 sok. Gülşah İşh. ( 1. Noter altı ) kat : 1 Bayramyeri DENİZLİ İletişim : 0 258 242 44 22 / 0 543 833 36 34

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.