Tır ve Kamyon Garajı’nda Kura Heyecanı

Tır ve Kamyon Garajı’nda Kura Heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesince yapılmış olan ve işletmesi Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne devredilen Bozburun Mahallesi’ndeki Tır ve Kamyon Garajı’nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi ile yer teslimleri yapıldı.

A+A-

Bozburun Mahallesi civarlarında hemen hemen 45 dönüm arazi içinde yapılmış olan park, 99 tır, 60 kamyon ve 49 otomobil kapasiteye sahip olarak kuruldu. Bodrum ve zemin kat olmak üzere 1.350 metrekare kapalı alana sahip tesis toplam 2.278 metrekarelik bir alana yapıldı. Tır ve Kamyon Garajında nakliyat firmaları için yer tahsisleri kurayle gerçekleştirildi

Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, tesislerde tek tek kura çekip kendilerine ayrılmış olan bölümleri tespit etti.

Kısa Zamanda Halloldu

Kura töreninde konuşma yapan Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferudun Fikri Akyol, kamyon ve tırlar için bir park alanı bulunmayışının hem kendi sektörleri için, hem de şehir hayatı için senelerce sorun olduğunu ifade ederek, Dernek olarak girişimler sonucunda Büyükşehir Belediyesinin 1 sene gibi kısa bir zamanda taleplerine cevap verdiğini, bu noktada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a sorunlarına duyarlılığı için teşekkür ettiğini ve bunun yanında Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan’ın da bu süreçte önemli katkıları oldu. Kendisine de sektörümüz olarak teşekkürü borç bildiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.