Tilbe İntihar Girişiminde Bulundu İddiası

Tilbe İntihar Girişiminde Bulundu İddiası

Tilbe İntihar Girişiminde Bulundu İddiası

A+A-

Ünlü sanatçının dün akşam saatlerinde evinde hap içmek suretiyle yaşamına son vermek istediği öğrenildi.

İntihar olayı, bazı yakınlarının Tilbe’nin platonik aşkı fotoğrafçı Ali İşitmez’i arayıp suçlamasıyla ortaya çıktı.

Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre; İşitmez’in olaydan haberdar olmadığı ve intihar olayı üzerine büyük bir şok yaşayarak çevresindekilere, “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dediği öğrenildi.

Fotoğrafçı Ali İşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

Sözcü gazetesinden Eda Sönmez, Yıldız Tilbe'nin ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini iddia etti. Ancak iddia, bizzat Yıldız Tilbe tarafından çok sert bir şekilde yalanlandı.

Sözcü gazetesinden Eda Sönmez imzalı haber magazin gündemine bomba gibi düştü. Haberde, ünlü şarkıcı  Yıldız Tilbe'nin dün akşam ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği öne sürüldü. Ancak kısa süre sonra iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı.

 

İDDİAYA GÖRE, PLATONİK AŞKI, YAKINLARINI ARAMIŞ

 

İddiaya göre, Tilbe'nin platonik aşkı Ali İşitmez, ünlü şarkıcının yakınlarını arayıp, "Yıldız'ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da  Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum" dedi. Bu ifadeler üzerine de, Tilbe'nin intihar ettiği şeklinde kurgu bir haber yapıldı.

İDDİA ASILSIZ ÇIKTI

 

Öte yandan  Yıldız Tilbe'nin, intihara teşebbüs ettiği iddia edilen saatlerde ve sonrasında  Twitter hesabından paylaşım yapması, kafaları iyice karıştırdı.

 

Haberin yayınlanmasından sonra kısa süresonra da, başta  Armağan Çağlayan olmak üzere,  Yıldız Tilbe'ye yakın isimler intihar haberini kesin bir dille yalanladı.

 

TİLBE TWİTTER'DAN SERT İFADELERLE YALANLADI

 

İntihar haberi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kısa süre sonra da Tilbe'den beklenen açıklama geldi.

 

Yıldız Tilbe,  Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddianın asılsız olduğunu belirterek "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum. Hakımda yanlış haber yapan gazete ve haberin yalan içeriği için avukatım hukuki yollara başvuracaktır" dedi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.