Ticari Araç Motora Çarptı

Ticari Araç Motora Çarptı

Denizli ilinin Tavas ilçesinde meydana gelmiş olan kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

A+A-

Tavas ilçesinde dün feci bir kaza meydana geldi ve bu üzücü kaza sonucunda bir hayat daha söndü. İşte korkunç kazanın detayları.

Kaza Denizli ilinin Tavas ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre kaza, saat 12.30 sularında Tavas ilçesine bağlı olan Yahşiler mahallesinde gerçekleşti. Öğrenilene göre; seyir halinde yoluna devam eden 58 yaşındaki Osman M.’nin kullanmış olduğu motosiklete arkasından gelen 35 plakalı bir ticari araç vurdu.

Yola Savruldu

Çarpmanın da etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü 58 yaşındaki Osman M. yere sert bir biçimde düşüp ağır bir şekilde yaralandı. Kazaya ilk müdahale çevredeki araç sürücülerinden geldi. Müdahalede bulunan vatandaşlar bir yandan da sağlık ekiplerine haber ettiler. Haber alınması ile kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı acil bir şekilde ambulans ile Tavas Devlet hastanesine sevk ettiler. Hastanede hemen tedavi altına alınmış olan 58 yaşındaki Osman M. Doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı yaptıkları soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre daha hızlı gelen ticari araç bir anda motora çarptı ve motor sürücü feci bir şekilde yola savruldu ve hemen müdahale ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.