TES Başkanına Çiçek Takdim Ettiler

TES Başkanına Çiçek Takdim Ettiler

TES Başkanına Çiçek Takdim Ettiler

A+A-

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel TES Şube Başkanlığı’na seçilen Emre Erdoğan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu, Öğretmenler gününü kutladı. Ziyarete, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han ve Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Aykol da katıldı.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Öncel ziyarette yaptığı konuşmada, “TES’in 6.Genel kurulunda  Başkanlığa seçilen Emre Erdoğan bey ve yönetimine hayırlı olsun demek ve Öğretmenler Gününü kutlamak amacıyla ziyarette bulunduk. Kendilerine hayırlı olsun diyor, Öğretmenler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.   Öncel, “Türk öğretmeni, vatanımızın her yöresinde, her türlü imkânsızlığa ve zorluğa rağmen idealist bir ruhla hizmet etmekte, devletimizin gülen yüzlerinden birisi olarak tüm vatandaşlarımıza ayırım gözetmeksizin yeni ufuklar açmak için gayret göstermektedir. Hiçbir maddi kıymetle ölçülmeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde, millete hizmet etmenin güzide yollarından biridir. Bir milletin yükselişi ancak; eğitimli ve kültürlü fertlerin yetişmeleriyle mümkündür. Fertlerin yetişmelerinde de en büyük sorumluluk aile ve öğretmenlere aittir. Türk milleti de, büyük ve köklü Türk medeniyetinin temeline harç katan öğretmenlerine çok şey borçludur. Yedi düvelin işgalinden kurtardığımız vatan topraklarımız, sefalet, fakirlik ve eğitimsizlik ile boğuşurken, Gazi Mustafa Kemal, Türk medeniyetini yeniden yükseltme vazifesini Türk öğretmenlerine vermiş ve ilk tuğlayı “başöğretmen” sıfatıyla bizzat kendisi koymuştur. Ülkücü gençlik; Türk gençliğini yetiştirme çabalarına sekte vurmaya çalışanların her daim karşısında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anar, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar saygılar sunarız. Misafirperverliğinden dolayı Emre Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BİZLERİ ONURLANDIRDI”

 

TES Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan  ise Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan,  “Ocak Başkanımız ve yönetiminin ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Ülkü Ocakları bizim vazgeçilmezimizdir. TES  olarak Ülkü Ocaklarının yanında her zaman, her şartta koşullar ne olursa olsun destek vermeye hazır olduğumuzu ben değerli başkanımıza bir kez daha söylüyorum. Eğitim ve irfan yuvası olan Ülkü Ocaklarının Denizli  gençliğini Turan hedefinden uzaklaştırmadan, Turan hedefini anlatması ve Kızıl Elma’ya ulaştırmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ocak Başkanı Murat Naci Öncel, TES Şube Başkanı Emre Erdoğan’a Öğretmenler Günü nedeniyle çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.