TES, İstişare Toplantısı Yaptı

TES, İstişare Toplantısı Yaptı

TES Genel Başkanı Talip Geylan,  Denizli Şubesi tarafından organize edilen genişletilmiş istişare toplantısına katılımda bulundu.

A+A-

Liva Düğün salonunda yapılan toplantıya TES Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, TES Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Sendikanın ilçe ve okul temsilcileri katılımda bulundu. Toplantının açılışında  konuşan TES Şube Başkanı Emre Erdoğan, sendikanın yapmış olduğu çalışmalar ile alakalı bilgiler verdi.

 

Türk Eğitim Sen (TES) Genel Başkanı Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) adil, hakkaniyetli, kul hakkına saygılı bir şekilde yönetim ilkelerini uygulamasını istediklerini belirtti.

 

Geylan,  MEB  teşkilatlarının sendikal, vakıf, cemiyet görünümlü işgalci çetelerden kurtarılıp, eğitimin ve eğitim çalışanlarının ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yönetileceği bir düzende kendilerinin de her zaman taşın altına ellerini ve gövdelerini koyacaklarını belirtti.

 

“SELÇUK’TAN UMUTLUYUZ”

Milli Eğitim Bakanlığı’na getirilmiş olan Ziya Selçuk’tan umutlu olduklarını ifade eden Geylan,  yeni Bakana yapmış oldukları ziyarette eğitim alanında yaşanmış olan  sorunları tek tek dile getirdiklerini, bu sorunların bir rapor halinde kendisine iletildiğini, Bakan Selçuk’tan umutlu olduklarını, Öğretmen yetiştiren bir öğretmen olan Sayın Ziya Selçuk’un Milli Eğitim Bakanı olmasının eğitim camiasında heyecan uyandırdığını, bu heyecanın, çalışanların motivasyonunu artırmış olan adaletli bir yönetim anlayışıyla devam etmesini dilediklerini, Bakan’ın devir-teslim töreninde meydana çıkardığı öğretmen ve çalışan odaklı tutumunun, MEB’in merkez ve taşra teşkilatlarındaki yerleşik anlayışa da sirayet etmesini temenni ettiklerini ve uzun zamandır adaletten uzak yönetilen MEB’in, artık çok yorulduğunu dile getirdi.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.