Tertip Komitesi Belli Oldu

Tertip Komitesi Belli Oldu

İYİ Parti’nin 12 Ağustos tarihinde yapılacak olacak kurultayında görev alacak olan 3 kişiden bir tanesi de İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk oldu.

A+A-

İYİ Parti’nin Olağanüstü Büyük Kurultayı 12 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Kurultayın organizasyonda Yasin Öztürk ile birlikte, Ahmet Ersagun Yücel ve Genel idare kurulu üyesi Av. Uğur Poyraz da görev alacak.

Ne Olmuştu?

Bundan 4 gün önce 22 Temmuz tarihinde yapılan açıklama ile İYİ Parti’nin 1 ay içinde kurultaya gideceği ifade edilmişti. Çalıştayda alınmış olan bu kararın Genel Başkan Meral Akşener’in bireysel kararı olduğu ve bunun bir seçim sonrası güven tazeleme hamlesi olduğu belirtilmişti.

Ardından sosyal medya hesabı twitterdan açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını ifade etmiş ve bu sözler herkesi şoke etmişti. Ama Partinin en önemli isimlerinden Koray Aydın ve Ümit Özdağ arka arkaya yapmış oldukları açıklamalar ile liderlerinin tek olduklarını, Meral Akşener’i aday göstereceklerini açıklamışlardı.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3078330344">

Önceki gün de basın karşısına çıkan İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Meral Akşener’in adaylığı için imza atacaklarını ve başka adayın çıkmayacağını söylemişti. Meral Akşener’in ne yapacağı ise şu için belli değil.

İşte tüm düğümlerin çözüleceği 12 Ağustos tarihinde yapılacak olan kurultay organizasyonu Yasin Öztürk, Ahmet Ersagun Yücel ve Av. Uğur Poyraz yapacak .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.