Teröre lanet yağdırdılar

Teröre lanet yağdırdılar

Iğdır’da 14 polisimizin şehit olduğu hani saldırı, yapılan açıklamalarla lanetlendi.

A+A-

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN

Tarihi destanlarla dolu yüce Türk milleti binlerce yıldır zalime, zulme, baskı ve esarete boyun eğmemiş, iç ve dış mihrakların desteği ile gözünü kan bürümüş kalleşlere asla taviz vermemiştir ve bundan sonra da vermeyecektir. Ne bu nesil ne de bundan sonraki nesil bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen hainlere hiçbir zaman izin vermeyecektir. Binlerce yıldır olduğu gibi bu vatana ihanet eden hainler en sert şekilde cevap alacaktır.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kalleş terör örgütünün amacına ulaşamaması için ülkenin bu hain saldırılara karşı tek yürek ve omuz omuza durması gerekiyor. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve Emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerin hesabı sorulacaktır. Iğdır ilimizde de PKK tarafından polis aracına yapılan hain saldırıda yaşamını yitiren polislerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Milletimizin başı sağolsun.

21. DÖNEM MHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ SALİH ERBEYİN

Bu vatanda yaşama hakkımızdan vazgeçeceğimizi, tehdide boyun edeceğimizi kimse aklından bile geçirmemelidir. Bu acıların dinmesi için artık her türlü tedbir meşrudur. PKK Terör örgütünün varlığı, milletimizin varlığı için tehdittir. Bu eli kanlı, insanlık dışı örgütü yok etmek farz olmuştur. Bu vatanda yaşama hakkımızdan vazgeçeceğimizi, tehdide boyun edeceğimizi kimse aklından bile geçirmemelidir. Son bir kaç aydır hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyorum. Bu hainlere çözüm süreci adı altında cansuyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti bir kenara not etmiştir.

MHP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YUSUF GARİP

PKK tarafından Dağlıca’da gerçekleştirilen kahpe saldırıda Genel Kurmay Başkanlığı’nın açıklamasına göre 16 kahraman askerimiz şehit olmuş, hemen ertesi gün hain saldırı sonucu Iğdır’da 14 polisimiz toprağa düşmüştür. Yaşanan bu olay milletimizi çok büyük bir üzüntüye sevk etmiş, ciğerlerimizi sızlatmıştır. PKK bir televizyon programında Cumhurbaşkanının da bizzat ifade ettiği gibi “Çözüm sürecinde silah stoklamıştır.” Bu itiraf sürecin mimarı olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. Bu süreçte ordunun elinden operasyon yetkisi alınmış, PKK’nın alan hâkimiyeti kurması için bütün koşullar elverişli hale getirilmiştir. Bölücüler Türkiye tarihinde hiçbir zaman görülmediği ölçüde etkinlik kazanmıştır. Bu politikalar ‘çözüm’ adı altında uygulanmış ve ne yazık ki bugünkü sonuçları doğurmuştur. Mehmetçiklerimizin canı üzerinden siyasi hesap yapmak, insani ve vicdani hiçbir ilkeyle açıklanamaz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.