Tekerin Patlaması Felaket Getirdi

Tekerin Patlaması Felaket Getirdi

Denizli iline bağlı olan Bozkurt İlçesi, Tutluca Mahallesinde feci bir kaza meydana geldi. İşte ölü ve yaralıların olduğu kaza ile alakalı detaylar.

A+A-

Bozkurt’tan gelen kaza haberi herkesi üzdü. Kaza sonucunda 1 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. İşte detaylar

Mericulukus.tv'den alınan haberlere göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Bünyesine ait Hakan D. idaresindeki 20 ASS 148 plakalı araç, Bozkurt tarafından Denizli istikametine doğru seyir halinde ilerlerken Tutuluca Mahallesi girişine geldiği anda henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü arka tekerleklerinden bir tanesi patladı. Tekerin patlaması ile beraber kontrolden çıkmış olan pikap savruldu ve yoldan da çıkıp şarampole doğru yuvarlandı. Aracın takla atması ile beraber pikap içerindeki Mustafa Gedik, Hakan D., Osman T. ve İsmail Ç. araçtan yola savruldular.

Acı Haber Geldi

Kaza sonrası sürücü Hakan D. ile Mustafa Gedik ağır bir şekilde yaralanırken, Osman T. ve İsmail Ç. De hafif yaralandılar. Kazaya ilk müdahale diğer sürücüler tarafından yapıldı. Yaralı işçiler için hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelmiş olan ekipler yaralılara tek tek müdahale ettikten sonra hastaneye sevk edildi. Ama hastane de yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralanan Mustafa Gedik kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Diğer yaralıların tedavisine devam edildiği ifade edildi. Meydana gelen üzücü kaza sonrasında pikap kullanılamaz bir hale geldi. Kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.