Tek isteği Buymuş

Tek isteği Buymuş

Denizlispor’un doğuştan engelli olan taraftarı 15 yaşındaki Cafer Murat Özdeniz Başkan Mustafa Üstek ve teknik direktör Osman Özköylü’ye çağrı yaptı.

A+A-

Denizlisporlu Taraftarlar Platforma Başkanı Bilhan Yılmaz ile Çınar Horoz Gençlik Taraftar grubu önderleri Okan Karcı ve Soner Civli, doğuştan engelli olan fanatik Denizlispor taraftarı Cafer Murat Özdeniz’i ziyarette bulundular.

Özdeniz Haddecilik’te gerçekleştirilmiş olan ziyarette; taraftar liderleri, hayatını Denizlispor’a adamış olan küçük Cafer Murat’a yeşil siyahlı formayı, atkı, bileklik ve şapkayı armağan ettiler ve genç taraftara  moral veridiler.

Başkana Mesaj Yolladı

Denizlispor’u çok fazla sevdiğini ifade eden küçük Cafer Murat’da Başkan Üstek ve teknik direktör Özköylü’ye konukları aracılığı ile mesaj yolladı.  Fanatik taraftar, Başkan Mustafa Üstek ve teknik direktör Osman Özköylü’nün takımı şampiyon yapmasını, şampiyonluk sözü vermelerini,  kendisinin bir Denizlispor taraftarı olarak takımı her daim olduğu gibi tribünden destekleyeceğini belirtti ve  “Ne olur bu takımı şampiyon yapsınlar ” ifadelerini kullandı.

Bu Sene O Sene

Cafer Murat’ın babası Zühtü Özdeniz de, Oğlunun doğuştan engelli olduğunu ve tek sevdasının Denizlispor olduğunu, hiçbir maçını kaçırmadığını, kendisinin de tüm maçlara gittiğini, VİP tribünden sezonluk kombinelerinin olduğunu,  bu sene o sene dediklerini ve takımın iyi bir yerde olması için sonuna kadar destekleyeceklerini, ama kendi oğlunun hasta Denizlisporlu olduğunu, mutlaka şampiyonluk görmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.