Tehlikenin Altında ki Yaşam

Tehlikenin Altında ki Yaşam

Tehlikenin Altında ki Yaşam

A+A-

Hamam mahallesinde araç çarpması sonucu dibinden kırılan telefon direği tehlike saçıyor. Mahallede bulunan bir evin üstüne yıkılmak üzere olan ve kablolarının desteğiyle ayakta durabilen direk onarılmayı bekliyor.

Çivril’in Hamam Mahallesi Kumluk Caddesi üzerinde 15 gün önce bir aracın çarparak kırdığı telefon direği tehlike saçıyor. Kaza sonrası kırılan direk iletim kabloları ile ayakta duruyor. Yaklaşık iki haftadır, yana yatık şekilde duran ve yol kenarındaki bir evin üzerine yıkılma tehlikesi taşıyan direğin altından her gün onlarca insan geçerken, direğin altında bulunan evin sahibi Nevin Er müracaatlarına rağmen yetkililerin direği hala onarmadığı iddia ederek “kaza olduktan sonra direk evimizin üzerine doğru yattı. Belediye ve Telekom yetkililerine durumu bildirdik. Telekom’dan geldiler baktılar gittiler. Başkada bir şey yapmadılar. Direk üzerimize yıkılmak üzere her gece tedirgin uyuyoruz” dedi.

Diğer direkte kırık

Mahalle sakinleri, kaza sonrası kırılan direğin bağlantılı olduğu ve yolun karşı tarafında bulunan direğinde kabloların geriliminden dolayı kırıldığını ve yola düşme tehlikesi bulunduğunu belirterek, kırılan direklerin biran önce değiştirilmesini istediler.

Yola düşme tehlikesi bulunan telefon direğinin ve evin üzerine düşme riski bulunan direğin günlerdir değiştirilmemesi mahallede internet ve telefon sorunu doğurduğuna da dikkat çeken vatandaşlar “kazadan sonra mahallede ev telefon hatlarımız ve internet hattımız kesildi. İki direk kırık biri yola düşecek biri evin üstüne bu direkler yıkılsa, birileri ölse bunun hesabını kim verecek” diye konuştu.

Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.