Tedirgin Davranışları Ele Verdi

Tedirgin Davranışları Ele Verdi

Pamukkale ilçesinde katledilen emekli öğretmen cinayeti ile alakalı yeni gelişmeler meydana geldi.

A+A-

Denizli’ye bağlı  Pamukkale ilçesinde tek başına yaşayan emekli öğretmen 61 yaşındaki Hamide Çavdar'ın evinin balkonunda pek çok bıçak darbesi ile öldürülmesi hakkında  içlerinde dükkanında kiracı olan 2 kardeşin de olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

2 çocuk annesi, emekli öğretmen Hamide Çavdar tek başına yaşadığı Gökpınar Mahallesi-Acıpayam Karayolu kenarındaki apartmanın 1. katındaki evinin balkonundan, dün saat 03.00 civarlarında çığlık sesleri geldiğini işiten komşuları, durumu polise haber etti. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, Çavdar'ın kanlar içerisindeki cesedi ile karşılaştı. Vücudunun farklı yerlerine almış olduğu pek çok bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği tespit edilen diyabet hastası Çavdar'ın cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinden sonra otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na sevk edildi. Gerçekleştirilen otopsiden sonra Çavdar'ın yakınlarına teslim edilen cenazesi, bugün öğlen Denizli Asri Mezarlığı'ndaki camide kılınan namazdan sonra defnedildi.

KARDEŞLERİN EVİNDE, KASK, KAR MASKESİ VE BIÇAK BULUNDU 

Olay ile alakalı soruşturmayı genişleten polis, görgü tanıklarının ifadelerinden Çavdar'ın yardım çığlıklarından kısa bir süre sonra 2 kişinin koşarak kaçtığını tespit etti. Bunun üzerine soruşturmayı bu yönde derinleştiren polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Zanlıların, apartmanın güvenlik kamerasının kablolarını kestiği daha sonrada önce alt katındaki düğün salonunun pergolesine, buradan da klimanın motoruna tırmanıp evinin balkonuna çıktıkları içeri girerek Çavdar'ı öldürdükleri tespit edildi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.