TDMMB'den Beyağaç'a Ziyaret

TDMMB'den Beyağaç'a Ziyaret

TDMMB Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Beyağaç İlçesine ziyarette bulundu.

A+A-

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Beyağaç ilçemizi ziyaret ederek başta Belediye Başkanı Mustafa AKÇAY olmak üzere ilgililerle görüşme ve istişarelerde bulundu.

12 Adet Proje

Beyağaç Belediyesi ve TKDK işbirliği ile inşa edilen “HANAY EVLERİ” Taş Konaklarında gerçekleşen görüşmelerde Türk Dünyası Mühendis ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesi ve Üyelerinin Beyağaç ilçemize sunabileceği katkılar ve eserler konusunda Belediye yetkililerine bilgi veren TDMMB Denizli Şubesi Başkanı Mimar Kadir ERKEN, Denizli yöresel mimarisine uygun şekilde tasarlanmış birbirlerinden farklı boyutlarda 12 adet tip projeyi belediyemizin kullanımına sunmaya hazır olduklarını belirtti. Yönetim Kurulu üyesi Gıda Müh. Uğur DAĞDELEN, Ülkemizdeki butik mandıracılık sektöründeki yükselişin Beyağaç ilçemiz özelinde de yakalanmasının getireceği faydalar ve bu yatırımın finansmanı için verilen destekler hakkında bilgi verdi.  Yönetim Kurulu Üyesi İnş. Müh. İsmail KUYUCULAR Kuyucak – Karacasu – Kızılcabölük hattında oluşturulmakta olan “Turizm Yolu” hattının o bölgeye getirdiği faydalar ve buna benzer bir yolun Fethiye – Köyceğiz – Beyağaç hattı üzerinde oluşturulması ile Yumaklı Yaylası, Karagöl, Topuklu Yaylası, Kartal Gölü gibi çekim alanlarının oluşturacağı katma değerlerin arttırılmasının mümkün olduğunu belirtti.

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa AKÇAY da TDMMB Denizli şubesi üyelerine nazik ziyaretleri ve sundukları projeler ile ilgili teşekkür ederek, Beyağaç ve Denizli için katma değer üreten herkese müteşekkir olduklarını, anılan projeleri hayata geçirmek için azami gayret göstereceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.