TAVASLI GENCİN KEPÇE SEVİNCİ

TAVASLI GENCİN KEPÇE SEVİNCİ

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, kendisine sosyal medyadan çağrıda bulunup kepçe hediye etmesini isteyen özel bireyin yüzünü güldürdü.

A+A-

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan özel gereksinimli genç Veli Dinler, sosyal medyadan ilçenin CHP’li Belediye Başkanı Kadir Tatık’a seslenerek oyuncak kepçe istedi. 

Dinler video ile seslendiği Tatık’a; “Kadir başkanım; çok seviyorum, büyük kepçe istiyorum. Oyuncak kepçe” talebini iletti. 

Tatık da özel bireyin bu çağrısına kayıtsız kalmadı. Sürpriz yaparak istediği kepçeyi hediye paketi içinde getirdi. Oyuncak kepçenin üzerindeki ‘Tavas Belediyesi’ ve ‘Veli Dinler’ yazıları dikkat çekti. Hediyesini sunduğu sırada ikili arasında geçen diyalog ve özel bireyin mutluluğu renkli görüntüler ortaya çıkardı. 

TAVASLI GENCİN KEPÇE SEVİNCİ

Başkan Tatık hediyeyi verirken; “Bunu sana aldım. Kepçe istiyordun. Bak ne yazmışlar buraya? Veli Dinler yazıyor gördün mü?” diye sordu. Vzel birey Veli de “Tavas Belediyesi yazıyor. Aynı Mahmutlarınkine benziyor” diye yanıt verdi.  Tatık’ın ‘Oynarsın artık bununla” sözüne ise “Bahçeye götürürüm”  diyerek yanıt verdi. 

TAVASLI GENCİN KEPÇE SEVİNCİ

Tavas Belediye Başkanı Tatık yaşanan anları sosyal medyada; “Veli’nin isteğini yerine getirdik. İnsanların mutluluğu, en çok da güldüğü zaman anlaşılır. Bir kişinin yüzünde gülümsemeye neden olmak tarifi imkansız mutluluk verici bir kaynaktır” notuyla paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.