Tavaslı Doktor Kaydan'ı Ölüm Yolda Yakaladı

Tavaslı Doktor Kaydan'ı Ölüm Yolda Yakaladı

Denizlili Doktor Serkan Kaydan İzmir ilinden Nazilli’ye giderken fenalaştı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

A+A-

Nazilli, Efe Hastanesinde başhekimlik yapan Denizlili Doktor Serkan Kaydan aslında Aydın Atçalı değil Denizli’nin Tavas ilçesi Horasanlı mahallesinden uzun seneler evvel Aydın’ın Atça ilçesine göç eden Denizlili bir ailenin oğluydu. 38 yaşında yaşamını yitiren Doktor rahatsız olan hemşire olan eşi Pınar Kaydan’ın  kontrollerini İzmir ilinde yaptırdıktan sonra Nazilli’ye dönerken yolda bir anda fenalaştı ve Başhekimlik yaptığı Nazilli Efe Hastanesi’ne sevk edildi.

Hayata Tutunamadı

Hekim arkadaşlarınca hemen hastaneye yatırılan ve yoğun bakıma alınmış olan genç doktor tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm nedeninin şu anda ne olduğunu anlaşılmayan genç doktorun vefatı hem Atça’daki hem de Tavas’taki sevenlerini yasa boğdu. Ölüm haberini alan Tavas ve Horasanlı’daki akrabaları ise büyük bir şok yaşadılar. Aydın, Nazilli ve Atça’da ki yakınlarını ve dostlarını yasa boğan Genç doktor dün ikindi namazının ardından Aydın ilinin Atça ilçesi Çomaklı mezarlığında defnedildi.

Amcaoğlu da Ölümden Döndü

Genç doktor Serkan Kaydan’ın amcaoğlu Denizli KYK’da görev yapan Berat Kaydan  cenazeden dönerken büyük bir kaza yaparak ölümden döndüğü ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.