Tavas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Tavas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Denizli Valiliği, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Tavas ileçesinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

A+A-

Yaptıkları operasyonlar ile Denizli halkının refahı ve güvenliği için hizmet eden Denizli İl Kandarma Komutanlığı ekipleri başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. İşte son operasyon hakkında bilgiler…

 

Denizli İl Kandarma Komutanlığı, uyuşturucuya sıfır tolerans ilkesiyle çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Son zamanlarda uyuşturucu tacirlerine birer birer darbe vurmuş olan Denizli İl Kandarma Komutanlığı ekipleri yine başarılı bir operasyon yaptı.

 

Ormanlık  Alanda Kenevir

Alınan bilgilere göre Tavas ilçesinde uyuşturucu madde imal ettiği ve ticaretini yaptığı ile alakalı bilgi elde ettiği zanlıyı takibe almış olan Denizli İl Kandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının ormanlık alan içine kenevir bitkisi ektiğini belirledi.

 

Olay yerinde önlemlerini almış olan Denizli İl Kandarma Komutanlığı birimleri 10 Eylül 2018 tarihinde ormanlık alan içinde 2 farklı bölgede yapmış olduğu operasyon sonucunda, ( 543 ) kök kenevir bitkisiyle kurumaya bırakılmış olan ( 23 bin 650 )  gram kubar esrar maddesini  ele geçirdilar.

1 Kişi Gözaltına Alındı

Denizli İl Kandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ele geçirilmiş olan uyuşturucu maddelere el konulurken, adli makamlara sevk edilmiş olan bir  zanlının tutuklanıp cezaevine sevk edildiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.