Tavas’ta Herkes Bu Olayı Konuştu

Tavas’ta Herkes Bu Olayı Konuştu

Tavas İlçesi'nde bugün meydana gelen ve inşaat halinde olan bir binanın 3'üncü katında yavru bir köpeğin ip ile asılı halde bulunması olayı herkesi çok üzmüştü. Olay sosyal medyada da yayılınca ilk tepki duyarlı yönü ile tanınan Haluk Levent’ten geldi.

A+A-

İnşaat binasının 3. Katında asıl bir şekilde bulunan yavru köpeği gören çevre sakinleri ve esnaf köpeğin bu tüyler ürperten halini fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşmışlardı. Sosyal medyada bu fotoğrafı gören Haluk Levent’ten çok sert bir tepki geldi.

 

Bilindiği gibi Haluk Levent Sosyal olaylara çok duyarlı bir kişi. Twitter’dan açtığı “Ahpap” hesapları ile de meşhur. Bu hesaplardan bir tanesi de Denizli Ahpap. Tavasta Cinayet Var etiketi ile paylaşılan ve yavru köpeğin asılı olduğu fotoğrafı paylaşan bir kullanıcının bu mesajını alıntılayan Haluk Levent tepkisini “Şüphesiz ki senin katilini bulacağız.” İfadeleri ile koydu.

 

Başkan Akyol’dan Açıklama

Konu ile alakalı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’dan da bir açıklama geldi. Akyol, Tavas’ta bugün maalesef çok üzücü bir hadisenin olduğunu, bir binaya iple asılı halde bulunan yavru köpeğin haber alınması ile  Emniyet güçlerinin, Veteriner Hekim ve Zabıta ekiplerinin olay yerine gittiklerini, Veteriner Hekim tarafından yapılan ilk ön incelemede yavrunun burada uzun bir zaman yalnız kaldığının, aşırı sıcak ve açlık sonucunda bağlı olduğu ipten kurtulmak istediği, pencereye doğru yöneldiği ve maalesef buradan düştüğünün belirlendiğini, emniyet Müdürlüğünün olayın daha ayrıntılı soruşturulması için Olay Yeri İnceleme ekiplerini de buraya çağırdığını belitti ve olayın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.