Tavas'ta Camiler Temizlendi

Tavas'ta Camiler Temizlendi

Tavas'ta Camiler Temizlendi.

A+A-

Tavas Belediyesi 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasını genişleterek devam ediyor.

Tavas Belediyesi, şuana kadar vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda, huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için merkez ve mahallerindeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını programlı olarak titizlikle sürdürülüyor.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Camilerimiz bizim en kutsal mekânlarımızdır. İnsanlarımızın bu kutsal mekânlarda temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bizim için çok büyük önem arz ediyor.

Bu mekânların maneviyatına uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Camiler, hiçbir şekilde ayrım yapmadan herkesi bünyesinde toplayan mekânlardır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Ekiplerimiz halıların yıkanmasından camların silinmesine, abdesthane ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden, klimaların ve avizelerin temizlenmesine kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.