Tavas'ta Birlik Ruhu Yaşıyor...

Tavas'ta Birlik Ruhu Yaşıyor...

Tavas Belediye Başkanlığı ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR- BİR) tarafından düzenlenen; “Türkülerle Şiirlerle Tavas Birlik ve Beraberlik Gecesi” 18 Temmuz 2017 Salı akşamı Tavas Bağlar Mesireliğinde saat 21.00’de başlayacak.

A+A-

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve YAZ-AR- BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun konuşmalarının ardından, Tavas halkından Hasan İstanbullu’nun oynayacağı “Yağar Yağmur Zeybeği” ile program devam edecek.

Sunuculuğunu Betül Yatağan’ın yapacağı “Tavas Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde Denizli’nin değişik ilçelerinden katılan şairler, kendi şiirlerini seslendirecek. Bu şairler: Ali Tuluk,  Betül Yatağan, Ezgar Ergün, Hüsamettim Tat, İsmail Gökçe, İsmail Şakar, Kadir Yatağan, Mehmet Aslan, Muhammet Kahraman, Nebi Özyurt, Reyhan Pervanlar Karaalp, Sadık Dağdeviren ve Zeki Ordu.

“Tavas Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde birbirinden değerli Türk halk müziği sanatçıları da sahne alacaklar. Fatih Özyurt, Hasan Arzuman, Mehmet Dağal, Münir Meral, Murat Özyurt, Sultan Turun, Yiğit Kahraman sazlarıyla, sesleriyle geceye renk katacaklar. Aynı gün, program dahilinde; Muhammet Kahraman ile Hülya Gaga, Fotoğraf ve Resim Sergisi açacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.