Tavas'ta Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Tavas'ta Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Tavas ilçesinde alt yapısı bulunmayan bazı mahallelerde başlattığı kanalizasyon çalışması sürüyor.

A+A-

30 Mart'ın ardından kent genelindeki tüm alt yapı çalışmalarını bünyesinde oluşturduğu Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü ile sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde olduğu gibi Tavas Merkez mahallelerinde de kanalizasyon çalışmalarını devam ettiriyor.

Tavas ilçesinde alt yapısı bulunmayan bölgelerde gerçekleşen çalışmalar kapsamında, Merkez Samanlık, Orta ,Yaka ve Yeni mahallelerine özel proje yapıldı. Bir süre önce başlatılan çalışmalarda, söz konusu bölgelerdeki 1.500 metre planlanan kanalizasyon inşasının büyük bir bölümü tamamlandı.

 

İçme suyu arızalarına çözüm

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kanalizasyon çalışmalarının yanında Tavas Merkez Samanlık Mahallesi, Çayır Caddesi ve Ayazlar Gölü Sokak'ta sık sık arıza yapan içme suyu şebekesini değiştirdi. Bu kapsamda bölgedeki içme suyu hattının 1.050 metrelik kısmının yenilendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.