Tavas Belediyesi'nden 5 Bin Kişilik Aşure Hayrı

Tavas Belediyesi'nden 5 Bin Kişilik Aşure Hayrı

Tavas Belediyesi'nden 5 Bin Kişilik Aşure Hayrı

A+A-

Tavas Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure dağıtım etkinliğini sürdürüyor. Etkinlik kapsamında Tavas Belediyesi, 5 bin kişilik aşure hayrı yaptı.

Tavas'ın birlik ve beraberlik görüntüsü verdiği aşure hayrına vatandaşların yanı sıra parti temsilcileri ve kamu kurumları yoğun ilgi gösterdi. Şenlik havasında geçen aşure hayrınaTavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık ve Tüm Parti Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Hasan Yıldıztepe, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Şama, Tavas Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe kamu kurum ve kuruluşların müdür ve amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kendi elleriyle vatandaşa aşure dağıtan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Bugün burada ortaya çıkan görüntü Tavas'ın birliğini, dirliğini ve güzelliğini göstermektedir. Tavas'ın gerçek ruhu paylaşımda saklıdır. Biz burada dostluğu ve sevgiyi paylaşıyoruz. Bizi bir arada tutan ortak değerlerimize sahip çıkarak birbirimize daha çok kenetliyoruz.

Her kim Aşure Gününde ailesine ve sevdiklerine ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder. Aşure birçok lezzetli çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan özel bir tatlıdır. Bu da bizlere farklılıklarımızla bir arada yaşama güzelliğini anımsatır. Bugün burada Tavas bunun en güzel örneğini göstermiştir.

Aşure Günü birliğin, muhabbetin, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı gündür. Buraya gelerek, Tavas'ın birlikte ne kadar güzel göründüğünü gösteren tüm hemşerilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu birlikle, muhabbetle dirliğimizin ve beraberliğimizin her daim olması dileği ile aşure gününüz mübarek olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.