Tavas Belediyesi Eğitimlere Devam Ediyor

Tavas Belediyesi Eğitimlere Devam Ediyor

Tavas Belediyesi Eğitimlere Devam Ediyor

A+A-

Tavas Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.  Eğitmen Veysel Kırışan tarafından verilen sosyal medya okuryazarlığı eğitimi Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleşti. Eğitime, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Birim Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Eğitimin amacının, sosyal medyanın ne olduğu ve neden önemli olduğu, ne gibi yararlarının ve zararlarının olabileceği, hangi araçlarla yönetildiği, sosyal medyada kişisel ve kurumsal itibarın nasıl yönetileceği konusunda bilgilendirme içeren bir eğitim olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Personelimize göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet içi eğitimlerimizi ara vermeden gerçekleştiriyoruz. Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte bilgiye ulaşma hem kolay hem de daha hızlı. Bu yüzden çağa ayak uydurmak zorundayız.

Küreselleşen dünyada internet ve sosyal medya kullanımı hızla artan yaygın bir iletişim ve paylaşım aracıdır. Hayatımızda önemli etkileri olan bu paylaşım ağlarını daha etkili ve daha verimli kullanmak temel esas olmalıdır" dedi.

Eğitim kapsamında, sosyal medyanın geleneksel medyadan ayrıldığı noktalar da göz önünde bulundurularak, kullanıcıların aktif ve bilinçli sosyal medya kullanıcıları olmaları gerektiği vurgulandı.

Eğitim, soru-cevap şeklinde son buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.