Tavas Belediyesi Bayramlaşma Etkinliği Düzenledi

Tavas Belediyesi Bayramlaşma Etkinliği Düzenledi

Tavas Belediyesi Bayramlaşma Etkinliği Düzenledi

A+A-

Tavas’ta Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye, Kaymakamlık ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte ortaklaşa bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma etkinliğine, Kale Kaymakamı ve Tavas Kaymakam Vekili Murat Güneş, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Meclis Üyeleri,  Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Toplu olarak yapılan bayramlaşmaların daha etkin olduğunu belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, " Önceki bayramlarda her kurum kendi bünyesinde bir bayramlaşma etkinliği gerçekleştiriyordu. Bu yılda geçen yıl yaptığımız gibi

Kaymakamlığımız, Belediyemiz, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ve vatandaşlarımız ile hep beraber bayramlaştık, halleştik, hemhal olduk ve kucaklaştık. Kucaklaşmanın, bayramlaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın olduğu yerde husumet, düşmanlık, ayrılık ve itlaf olmaz.

Bu bayramlaşma zemininin oluşmasına katkı sunan Sayın Kaymakamımıza, Belediyemiz çalışanlarına, tüm Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bir kez daha Ülkemize, Denizli'mize, tüm Tavas'ımıza Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, yardımlaşmamızı ve dayanışmamızı bozmasın. Ağzımızın tadını arttırarak devam ettirsin” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.