Tartışma Pompalı Tüfekle Sonlandı

Tartışma Pompalı Tüfekle Sonlandı

Denizli'de işinden kovulan işçi ile patronu arasındaki tartışmadan zararlı çıkan taksici oldu. İşte detaylar...

A+A-

Denizli’de bir eğlence mekanından kovulmuş olan çalışan, işyeri sahibi ile görüşmek için taksi tutup, patronunun ikamet ettiği eve gitti. Daha sonra İşçi ile, işveren tartışmaya başladılar. Silahlı kavgaya dönen tartışmada, tartışmanın ortasında kalan taksici, işyeri sahibinin pompalı tüfek ile ateş etmesi ile yaralandı.

Taksi Şoförü Arada Kaynadı

Olay, Merkezefendi ilçesi Merkezefendi Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, bir eğlence mekanında çalışan bir kadın personel, işyerinde patronuyla sözlü bir tartışma yaşadı. Bunun üzerine işletme sahibi, kadını işten kovdu. Eğlence mekanını terk eden kadın, olayda birkaç saat sonra patronuyla görüşmek için taksi tutarak evine gitti. Yaşadığı apartmandan aşağı inen işyeri sahibi ile personeli arasında yine tartışma çıktı. Tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. İşyeri sahibi yanındaki pompalı tüfekle ateş etti. Kavga esnasında ayırmak için aracından inerek araya giren taksici E.T. vücuduna isabet eden saçmalar sonucu yaralandı.

Taksici olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan taksicinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşyeri sahibi gözaltına alınırken, Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.