Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi

Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi

Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi

A+A-

Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çameli İlçe Gıda ve Hayvancılık Tarım Müdürlüğü ekipleri ile birlikte halk sağlığı ile ilgili denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında marketlerdeki ürünlerin son kullanma tarihlerini mercek altına aldı. Yapılan denetimlerde son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el konuldu. Denetimler sırasında tarihi geçmiş gıda ürünleri ele geçirilerek imha edildi

Marketlerde yapılan denetimde gıdaların bulunduğu tarihi geçmiş ürünlere el konulurken iş yeri sahibi hakkında da yasal işlem gerçekleştirildi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Birileri daha çok kazanacak diye halkımızın sağlığının tehlikeye düşmesine asla izin veremeyiz. İnsan sağlığına uygun üretim yapmayan yerleri, son kullanma tarihi geçmiş ürün satan marketleri, bakkalları vatandaşlarımızın bizlere ihbar etmelerini bekliyoruz. Bu konuda duyarlı olan esnaflara da teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.