Takıdan Kaçış Yok

Takıdan Kaçış Yok

Denizli ilinde ikamet eden, ses mühendisi ve gazeteci  27 yaşındaki Atanail Altınoluk, 31 Ağustos'taki düğününden önce nişanlısı adına internet sitesi açtı. Altınoluk, siteye, düğüne gelemeyecek misafirler için ve takı sırası beklemek istemeyenler için gü

A+A-

Taksitli Takı Dönemi

Tekstil firmasında insan kaynakları müdür yardımcılığını yürüten 27 yaşındaki Sehernur Çağlayan  ile 31 Ağustos’ta yapılacak düğün ile hayatını birleştirecek Atanail Altınoluk, internet sitesi hazırlama kararını aldı. Altınoluk, düğünden önce nişanlısının adına 'seherindugunuvar.com' adındaki  internet sitesini açtı. Bir taraftan düğünü için bastırdığı davetiyeleri dağıtan Altınoluk, diğer taraftan da kurmuş olduğu internet sitesi ile düğüne katılacak davetliler için yer ve zamanı gösteren alanlar oluşturdu.

Altınoluk, sitesinde, düğün davetiyesinin yanında güncel altın fiyatları, düğün yeri, takı için online ödeme, 'Düğüne kaç gün kaldı?' gibi alanlarda yaptırdı. Düğünde takı sırası beklemek istemeyenler ya da gelemeyecek olanlar için ise internet sitesindeki online ödeme bölümüne girerek, kredi kartlarından istedikleri miktarı ödeyince takı takmış sayılacaklar.

Site için ortalama 10 bin TL harcayan Altınoluk, artık dijital çağda yaşadıklarını, örf, adet, geleneklere göre davetiyeleri zaten dağıttıklarını ama böyle bir internet sitesini de kurarak, hem farkındalık yaratmak istediğini, hem de anıları ve fotoğrafları depolanacağı alan oluşturduğunu, düğüne gelen herkesin fotoğrafını bu sitede görüp, alabilecek, izleyebileceklerini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.