Survivor 2019 Türkiye Yunanistan ne zaman başlayacak? Hakan Kanık kimdir?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan ne zaman başlayacak? Hakan Kanık kimdir?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının ilk ismi belli oldu. Bu sezon MasterChef Türkiye'de yer alan Hakan Kanık böylece Survivor 2019'un ilk resmi yarışmacısı oldu. Survivor 2019 Hakan Kanık kimdir? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan ne zaman başlıyo

A+A-

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının ilk ismi belli oldu. Bu sezon MasterChef Türkiye'de yer alan Hakan Kanık böylece Survivor 2019'un ilk resmi yarışmacısı oldu.

 

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2019'a az bir zaman kala adaylar belli olmaya başladı. Yapımcı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Survivor 2019'un ilk yarışmacısını duyurdu.

 

Survivor Hakan Kanık Kimdir?

 

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a katılan ilk isim MasterChef Türkiye yarışmasında da tanıdık olan Hakan Kanık oldu. Acun Ilıcalı daha önceden yaptığı açıklamasında adayların oylama sonucunda yarışmaya katılacağını söylemişti. Ilıcalı, "Survivor Türkiye Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. MasterChef Türkiye'den tanıdığınız Hakan Kanık.. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.

 

Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak?

 

Bu sezon Survivor 2019 Türkiye Yunanistan mücadelesine sahne olacak yarışma 2 Şubat 2019 Cumartesi akşamında TV8 ekranlarında başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.