Suriyeli Cinayeti Çözüldü

Suriyeli Cinayeti Çözüldü

Suriyeli Cinayeti Çözüldü

A+A-

03.09.2017 günü, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde meydana gelen olayda 46 yaşındaki Abdulwahed Hendawi isimli bir Suriyeli evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İddiaya göre, 3 yıl önce Suriye’deki iç savaş sebebiyle Türkiye’ye gelen ve ablası ile birlikte 4 çocuğu ile Denizli’ye yerleşen şahıs, Sümer Mahallesinde kiralamış olduğu ev de elleri ve ayakları bağlanmış şekilde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen emniyet güçleri Suriyeli şahsın evine çilingir çağırarak girdi. Abdulwahed Hendawi isimli şahsın bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu araştırma neticesinde evin kapı ve penceresinde zorlama olmadığı tespit edilince cinayeti işleyen kişinin öldürdüğü kişiyi tanıdığı olasılığı öne çıktı. Denizli Polisinin detaylı incelemesi sonrası elde edilen ip uçları ile birlikte ölen şahsın Suriyeli arkadaşları takibe alındı. Olayın neden çıktığı ve cinayeti kimin işlediği konusunda veriler toplandı ve operasyon için düğmeye basıldı. Asayiş ve Cinayet Masası ekiplerinin hızlı çalışması sonrası şüphelenilen kişiler tek tek gözaltına alınmaya başlandı. Kısa bir süre sonra cinayeti kimin işlediği de ortaya çıktı.

2 GÜN İÇERİSİNDE OLAY ÇÖZÜLDÜ…

Denizli Emniyetinin işi sıkı tutması ve araştırması sonucunda Abdulwahed Hendawi’yi yine Suriye uyruklu 1999 doğumlu İsmail A. isimli şahsın aralarında çıkan tartışma sonrası bıçaklayarak öldürdüğünü ortaya çıkardı. İsmail A. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra cinayet zanlısı olarak ifadesi alındı ve gerekli işlemlerin tamamlanmasından sonra Adliye’ye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen İsmail A.’nın Hakim karşısındaki ifadesi sonrası cinayeti neden ve niçin işlediği de öğrenilmiş olacak. Kaynak:mericulukus

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.