Süpçin'in Çanakkale Zaferi Mesajı

Süpçin'in Çanakkale Zaferi Mesajı

Süpçin'in Çanakkale Zaferi Mesajı

A+A-

İYİ Parti Pamukkale ilçe Başkanı Av.Adem Süpçin Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

İYİ Parti Pamukkale ilçe Başkanı Av.Adem Süpçin yayınladığı mesajında’’Dünya Tarihine kendi tarhini yazarken yön veren ve çağlar açıp,çağlar kapatırken,yanlış yönetmenin kurbanı olarak gelinen noktadır Çanakkale savaşı.Son nefesinde denildiği zaman diliminde bile Türk’ün gücünü dünyaya isbatlama sahnesidir Çanakkale.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,binlerce isimsiz Kahraman komutanların,’’ÇANAKKALE GEÇİLMEZ’’dediği yerde ve şaha kalkmış o ruhu sözleriyle destekleyen ve milli düşünceye sahip çıkan onlarca vatan sever yazarları da anmadan geçmemek gerek.

Tarihin her döneminde Türkün damgasını vuran ve Türk’e asla pranga vurulmayacağını en iyi şekilde anlatan destanın adıdır Çanakkale. Bu gün yine bu ruh ve düşünce ile hareket etmemiz gerektiğini bize anlatan olaylar ve gelişmeler yaşamaktayız. İşte bu durum içerisindeyken yapmamız gereken tek şey,o ruha sahip çıkıp,Yanlışlara bundan tam 103 yıl önce atalarımızın ‘’DUR’’ dediği gibi bu gün de bizler ‘’DUR’’ demeliyiz. Aynı büyük üstad Necmettin Halil Onan’ın dediği gibi.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Diyen bir neslin torunları olarak,yedi düvele dur diyen ataların torunları olarak,bu günkü zayıflamış bu düşüncenin ruhumuzda tekrar can bulup Türk milleti olarak ayağa kalkacağımız gün için can siperane çalışma zamanı olduğunun bilinci ile çıktığımız bu yolda Yaradan’ın bizleri muvaffak eylemesi temennisi ile Tüm şehitlerimizi,özellikle Çanakkale şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı muhabbet ve Fatihalarla yad ediyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.