Subaşıoğlu Avrupa Konseyi’nde

Subaşıoğlu Avrupa Konseyi’nde

29. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) için Strasburg’a giden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilk gününde Avrupa Halklar Partisi’nin, (EPP/CCE) toplantısına katıldı.

A+A-

Fransa’nın Strasburg kentinde 19 Ekim’de başlayan ve 22Ekim’de son bulacak olan kongrede Türkiye’yi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte temsil eden Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Strasburg’a ulaştı.  Başkan Subaşıoğlu,Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin ilk gününde Avrupa Halklar Partisi’nin, ( EPP/CCE) toplantısına katıldı.

MÜLTECİLER VE RADİKALLEŞME KONUŞULDU

Kongrenin ilk gününe ilişkin açıklama yapan Başkan Subaşıoğlu, “Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongre heyeti olarak Fransa’nın Strasburg kentine geldik. İlk gün itibariyle Avrupa konseyi toplantılarımız başladı. Ülkemizi temsil eden arkadaşlarımızla birlikte Avrupa Halklar Partisi’nin EPP/CCE grup toplantısına katıldık. Burada genel kurul öncesi değerlendirme yaptık. Özellikle radikalleşmeye karşı yerelde alınacak tedbirler, mülteciler ve göçmenlerle mücadele ile ilgili yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunları tartıştık. Önümüzdeki günler içinde de toplantılarımız devam edecek. Avrupa konseyinde ülkemizi temsil etmekten son derece mutluyum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.