SP Merkezefendi 2. Olağan Kongresini Yaptı

SP Merkezefendi 2. Olağan Kongresini Yaptı

SP Merkezefendi 2. Olağan Kongresini Yaptı

A+A-

Saadet Partisi’nin, geçtiğimiz Pazar günü İl Binasında yapılan Denizli Merkezefendi 2. Olağan İlçe Kongresine, Saadet Partisi Genel İdare kurulu üyesi Mesut Dağ ve parti üyeleri katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mesut Dağ, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Dağ, Milli Görüş davasının Türkiye'nin teminatı olduğunu ve siyasetin Saadet Partisi etrafında dönmesi gerektiğini aktardı.

Kongrede söz alan İlçe Başkanı Bekir İlhan ise “Merkezefendi ilçemizin 2.olağan kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler uzun yıllardır siyaseti yürütüyoruz. Değerli kardeşlerim, bizler bu kutlu mücadeleyi neden yapıyoruz ve gayemiz nedir? Bizler başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, belediye başkanlığı ve birtakım makam koltuklarını işgal etmek için bu davayı yürütmüyoruz. Bu mücadelede tek gayemiz var; o da sadece Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak içindir. Bu ülkede bu topraklar üzerinde inandığımız şekilde yaşayabilmek için bu davanın mücadelesini veriyoruz. Bizler artık Müslümanca yönetilmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Tek listeyle gidilen seçimlerde Bekir İlhan ilçe başkanlığına seçildi ve kongreye katılan herkese teşekkür ederek, gayretli bir çalışma yapacağının sözünü verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.