Sözler Yerine Getiriliyor

Sözler Yerine Getiriliyor

  Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çal ilçesine kazandırdığı, Çal İlçe Otogarı ve İtfaiye Hizmet Binası ile Çal Mesireliği ihtişamlı bir tören ile hizmete sunuldu.

A+A-

Büyükşehir'den sonra şehir çapında hizmet sunmaya başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe yatırımlarını da teker teker hizmete alıyor. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çal İlçesi'nde yapımını tamamladığı Çal İlçe Otogarı ve İtfaiye Hizmet Binası ile Çal Mesireliği açılış töreni ve iftar programı yapıldı.

 

Törene Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan  ile davetliler ve pek çok vatandaş katılımda bulundu. Hizmete alınmış olan itfaiye hizmet binası ve ilçe otogarını inceleyip esnaf ile sohbet eden Başkan Osman Zolan ve Milletvekili Tin vatandaşların, ramazan aylarını kutladı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Büyükşehir Belediyesinin Çal ilçesine yaptığı otogar, itfaiye binası ve kent ormanı açılışıyla hep beraber buluşmanın onurunu ve gururunu yaşadığını dile getirerek herkese teşekkürlerini sundu.

 

“Çallı vatandaşlarımızın isteği harfiyen yerine gelecek demiştik”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’sa, böyle mübarek bir günde güzel işlerin açılışını yaptıklarını dile getirerek, verdikleri sözleri teker teker yerine getirdiklerini, Çallı vatandaşların istediklerinin harfiyen yerine gelecek' dediklerini, bugün çok şükür ki bu eserleri hizmete aldıklarını ifade etti.

 

Otogar alanının Çal Belediyesi’nce sağlandığını belirterek, birlik ve beraberlik içinde yapılan işlerin sürmesi dileklerinde bulunan Başkan Zolan, Herkesin herkese sahip çıkmasını, Allah'ın yapılan bu güzellikleri kabul eylemesini, otogarı, itfaiye hizmet binasını ve Çal Mesireliğini en güzel günlerde kullanmayı Allah'ın nasip etmesini, emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini, Sarayköy, Çameli, Honaz ve Çal’a da otogar yaptıklarını, Çallıları çok sevdiklerini sözlerine ekledi.  

 

 “Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyuyoruz”

 

Denizli Milletvekili Şahin Tin, hem iftar programı hem de toplu açılışlar münasebeti ile büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Tin, bu çalışmalarda emek harcayanlara ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a büyük alkış istediğini ve kendilerine çok teşekkür ettiğini, Çal’a ve pek çok ilçeye bu güzel hizmetleri kazandırdıkları için Allah’ın onlardan razı olmasını dilediğini, kendilerinin davalarının; dua davası, Allah rızası davası, millet davası, hakk davası, Türk’ün davası olduğunu, bu yola hizmet etmek adına çıktıklarını, bugün gördükleri gibi laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyduklarını sözlerine ekledi.

 

Konuşmalardan sonra toplu açılış töreni yapıldı. Vatandaşlar tarafından yoğun sevgi gösterisinin yapıldığı Başkan Osman Zolan, hatıra fotoğrafı çekilmek isteyenlere de olumlu cevap verdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.