Sosyal Medyada Tepki Topladı

Sosyal Medyada Tepki Topladı

Denizli’de  bir at çiftliğinde atlara bakan bir görevlinin, sürekli ata bir sopa ile vurması tepkileri çekti.

A+A-

Cep telefonu ile çekilen görüntülerde görevli kişinin, ata vurup, "Bekle diyorum ben. Bekle dedim mi, bekleyeceksin tamam mı?"  şeklinde bağırırken atın acı içinde şaha kalkmaya çalıştığı görüldü. Hayvanseverler, ata vuran kişinin ceza almasını talep etti.

Merkezefendi ilçesi Saruhanlı Mahallesi'ndeki at çiftliğinde, bir görevlinin ata yaptığı hareket herkesi ayağa kaldırdı. Bağlı haldeki ata, sopa ile defalarca vurulduğu anların yer aldığı görüntü, sosyal medyada bir anda yayıldı. Cep telefonu ile çekilen 7 saniyelik görüntüde, özel bir at çiftliğinde görevli olduğu öğrenilen Ali G., ip ile bağlı olan ata, sopa ile defalarca vurdu.

AT ÇİFTLİĞİ ÖZÜR METNİ YAYINLADI, HAYVANSEVERLER TATMİN OLMADI

Görüntüleri sosyal medyada izlemiş olan Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) üyeleri, hayvana işkence yapılmasına tepki göstererek, ata işkence yapan kişinin cezalandırılmasını talep etti. Dernek Başkanı Yasin Yılmaz, olay ile alakalı gerekli hukuki başta olmak üzere tüm işlemleri başlattıklarını belirterek "İhbar videosu sosyal medya aracılığıyla elimize ulaştı. İzleyince kanımızı dondurdu. Biz sadece şiddetin 7 saniyelik bölümünü gördük devamında neler yaşandı bilemiyoruz ancak araştırıyoruz. Hayvanseverlerin tepkilerinden sonra at çiftliği özür metni yayınladı ancak bu sadece infiali durdurmak için bir oyun" şeklinde konuştu.

 

İŞTEN ÇIKARILDI

 Denizli'deki bir at çiftliğinde, atı sopayla dövdüğüne ilişkin görüntüler sosyal medyaya yansıyan bakıcının işten çıkarıldığı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.