Sosyal Medyada Konuşuldu

Sosyal Medyada Konuşuldu

Denizli'ye bağlı Honaz İlçesi Karateke mahallesindeki kırsal alana ışık saçan bir cismin düştüğü iddia edildi ve bu iddia ortalığı karıştırdı.

A+A-

İhbarın ardından olay yerinde kısa zaman içinde ulaşan Jandarma ve polis ekiplerince, bölgede 4 saat süren bir arama gerçekleşti. Ama bölgede herhangi bir iz bulunamadı.

Olay, dün 22.00 sularında Denizli'ye bağlı Honaz İlçesi Karateke Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, mahallede ikamet eden bazı vatandaşlar, gece karanlığında parlak bir ışık gördüler. Yine vatandaşlar tarafından bölgeye parlak bir cismin düştüğü iddiasında sonra ilçede panik anları yaşandı.

Jandarma ve Polis birimleri kısa zamanda harekete geçtiler ve bölgeye ulaştılar. Ekipler, bahsi geçen bölgelerde ortalama 4 saat arama tarama yaptılar. Kısa zamanda sosyal medyada gündeme gelen olayda Honaz’a uçak ya da meteor düştüğü iddiaları dillendirilmeye başladı.

Muhtardan Açıklama

Olayla hakkında bilgilendirme yapan Honaz İlçe Karateke Mahalle Muhtarı Murat Demir, kendilerinin bir şey görmediğini, birisinin bir yalan attığını, dün mahallede bazı vatandaşların parlak bir ışık, bir cisim gördüğünü, bu cismin düştüğünü ihbar ettiklerini, herhangi bir gürültü de duyulmadığını, saat 02.00’ye kadar Gedemen Mevkii’nde aramaların yapıldığını ve herhangi bir ize rastlanmayınca arama çalışmalarının da sona erdiğini ifade etti.

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.