SOCAR Türkiye, Iğdır FK'ye Göğüs Sponsoru Oldu

SOCAR Türkiye, Iğdır FK'ye Göğüs Sponsoru Oldu

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı ve entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye, 2024-2025 sezonunda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün tüm resmi maçlarının forma göğüs sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşmasının imzaları Iğdır FK Tesisleri’nde atıld

A+A-

Düzenlenen imza törenine SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Azerbaycan Ankara Büyükelçisi, Büyükelçi Reşad Memmedov, Protokol üyeleri,  kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.  Anlaşmaya göre, Iğdır Futbol Kulübü, bu sezonki tüm resmi maçlarda formalarında SOCAR Türkiye’nin logosunu taşıyacak.

 

 

SOCAR Türkiye, spora verdiği destekle Türkiye’nin batısından doğusuna futbolun enerjisini yaymayı sürdürüyor. Törende bir konuşma yapan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, “SOCAR Türkiye olarak, ülkemizdeki ekonomik yatırımlarımızı toplumsal kalkınma projeleri ve spora verdiğimiz desteklerle birleştiriyoruz. Iğdır Futbol Kulübü’nü desteklemek bizim için büyük mutluluk. İş birliğimizin Iğdır’a ve her iki ülkeye hayırlı olmasını diliyor, kulübe başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz ise, “Kardeş ülke Azerbaycan’ın en büyük enerji şirketi ve Türkiye’nin en büyük dış yatırımcısı SOCAR Türkiye’nin kulübümüze destek vermesinden büyük gurur duyuyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Recep Polat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.