Skandal...Sorumlular Hala Sessiz...

Skandal...Sorumlular Hala Sessiz...

Skandal...Sorumlular Hala Sessiz...

A+A-

Denizli Kamu Hastahaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı,Denizli Devlet Hastahanesindeki olay Denizli'de sağlık skandallarının devam ettiğini bir kere daha gösterdi.

İddia:Karım çocuğumuzu tek başına doğurdu ve öldü, iddiası Denizli'yi Karıştırdı.

36 yaşındaki Şirvan Yalçın, Denizli Devlet Hastanesi’nde doğum yaptıktan 13 gün sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Eşi Mehmet Yalçın şok iddialar ortaya attı, karısının ihmal kurbanı olduğu savıyla suç duyurusunda bulundu.Olay, geçen 18 Ağustos günü yaşandı. 9 aylık hamile, 36 yaşındaki Şirvan Yalçın sancıları artınca eşi Mehmet Yalçın tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne getirildi.

 

Genç kadın hemen doğumhaneye alındı, suni sancı verildi ancak doğum gerçekleşmedi. Hastane personeli, bekleme süresince yemek yemeye gidince Şirvan Yalçın yalnız başına kaldı. Bu sırada sancıları arttı ve iddiaya göre bebeğini kendi doğurdu.

 

Durumun fark edilmesiyle kanaması olan genç kadın yoğun bakıma alındı. Burada durumu ağırlaşınca Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve bayram sabahı ölüm haberi geldi.

 

Genç kadının eşi Mehmet Yalçın, “Bebeğimiz 3 kilo 800 gram dünyaya geldi. Riskli olabilecek bir doğum neden sezaryenle yapılmadı, eşim neden yalnız bırakıldı. Eşimin rahminin yırtıldığı söylendi. Cumhurbaşkanımıza kadar şikayetlerimi ileteceğim, suçlular cezasını çeksin” dedi.

 

Genç adam avukatı aracılığıyla Cumhuriyet Savcılığı’na ihmal iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.Kaynak:Denizligüncel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.