Siz Bu İşi Bırakın...Beceremiyorsunuz

Siz Bu İşi Bırakın...Beceremiyorsunuz

Ne yapacağınızı bilemediğiniz için tek çıkar yol Gazimizin gölgesine sığınıp üst yönetiminizi ve kendinizi şikayet etmek oldu

A+A-

Sayın Kutluhan Üniversitesideki son olay siz ve üst yönetiminizin acz içinde olduğunu bir kere daha ortaya koydu.

thumbnail-img-20240808-wa0009-001.jpgSiz şimdiye kadar olan olaylardan basının karşısına çıkıp bir açıklama yapmadınız. Üniversite bünyesinde bulunan güvenlik görevlileri ile üniversitede memur olan bir Gazinin kavgasını bile yönetemediniz.  Her iki tarafta sizin personeliniz. Ne yapacağınızı bilemediğiniz için tek çıkar yol Gazimizin gölgesine sığınıp üst yönetiminizi ve kendinizi şikayet etmek oldu. Bunun anlamı şu "Ben ve üst yöneticilerim bu işi beceremiyoruz diye kendi kendinizi şikayet ettiniz. Meydana gelen bilgi kirliliği de sizin eseriniz.

Koskoca üniversitesiyi sadece asayiş olayları ile gündeme gelmesi de yine sizin eseriniz. Bir sonraki rektör seçimlerinde tekrar seçilebilir miyim diye güzelim üniversiteyi itibarsızlaştırdınız, bu da sizin eseriniz.

Geldiğiniz gün 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren Üniversite ne yazık ki sadece sizin skandallarınızla medyada yer aldı siz gidinceye kadar da almaya devam edecek gibi görünüyor.

Üniversite demek o şehrin aynası demektir, ama siz sadece rektör yardımcılarını değiştirmekle meşgulsünüz dört yıla yakındır o makamda oturuyorsunuz elle tutulur bir sempozyum ilim, kültür ve bilimle ilgili ne yaptınız ?

Şimdilik bu kadar...

Ahmet ÖZCAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.