Şirket Sayısı Arttı

Şirket Sayısı Arttı

Türkiye’nin ileri gelen entegre enerji grubu Bereket Enerji Grubu, Türkiye’nin en büyük 500 şirketini tespit eden “Fortune 500 Türkiye” araştırmasında, sıralamaya girmiş olan şirketlerini 5’ten 9’a yükseltti ve yeni bir rekora imza attı.

A+A-

Genel Merkezi Denizli ilinde olan grup; enerji üretimi, dağıtımı, toptan ve perakende elektrik satışında hizmet veren şirketleriyle istikrarlı büyümesini tescillerken, enerji sektöründeki sıralamasında 4 şirketi ile kendini gösterdi. Bereket Enerji Grubu, Fortune araştırmasında bununla birlikte pek çok alanda da zirveye çıktı.

Şirketlerin 2017 senesi net satışları, ihracat ve karlılık oranlarının temel ölçüt alındığı araştırmada, Bereket Enerji Grubu bünyesinde hizmet veren Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Türkiye’nin en büyük 63., Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. de 90.ncı büyük şirketi olarak ilk 100 şirket arasına girdi.

Mutlu Ve Gururluyuz

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, ‘’Fortune 500 Türkiye’’ araştırması ile alakalı yapmış olduğu açıklamada, çalışanlarıyla beraber elde ettikleri bu başarı için mutlu ve gururlu olduklarını,  güçlü bir Türkiye için kararlı bir şekilde çalışmayı sürdüreceklerini, ülkeler için çok büyük stratejik öneme sahip enerji sektöründe faaliyet gösterdiklerini, üretmek, istihdam yaratmak ve ekonomiye katkı sağlamanın tüm şirketlerin ortak hedefi olması gerektiğini, Türkiye’nin kalkınması ve halkın refahı için özel sektöre büyük sorumlulukların düştüğünün bilincinde olduklarını, Bereket Enerji Grubu olarak bu sorumluluk ile hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.