Şıklığından Ödün Vermeyen Erkekler İçin

Şıklığından Ödün Vermeyen Erkekler İçin

A+A-

Kazaklar kış aylarının kurtarıcı giysileridir. Soğuk kış günlerinde sıcak tutan kazak modelleri, onlarca farklı tasarımıyla tüm kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Wessi v yaka kazak yüzde yüz pamuklu olma özelliği ile rahat bir kullanım sağlıyor. Pamuklu kıyafetler hem kullanım kolaylığı hem rahatlığı hem de terletme yapmayan özelliği ile herkes için tercih sebebidir. Wessi v yaka kazak, pamuklu ve esnek modeliyle son derece rahat bir kullanım imkânı sunuyor. Son zamanların akımı olan slim fit akımına uyum sağlayan kazak, bu kesimi sevenlerin tercihi olacak gibi gözüküyor. Slim fit sevmeyenler için bu kazak pek uygun bir model değil. Kazağın klasik bir tasarımı var özellikle işyerlerinde kullanım için oldukça uygun. Kumaş ve keten pantolonlarla şık bir kombin sağlıyor. 

Kazak Kombinleri

Klasik kesim kazak modelleri gömleklerle birlikte kullanım için uygundur. V yaka ya da bisiklet yaka kazakları gömleklerle birlikte oldukça şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Spor kazaklar kot ve keten pantolonlarla birlikte uyum sağlıyor. Kazak modelleri için http://www.wessi.com/triko-erkek-kazakadresini ziyaret edebilirsiniz

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.