Şevkan: Tek derdimiz Acıpayam

Şevkan: Tek derdimiz Acıpayam

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Tek derdimiz var; o da acıpayam için var gücümüzle çalışmak” dedi.

A+A-

Denizli’nin Acıpayam Belediye Meclisi  2015  yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından Belediye Meclisi üyeleri ve Birim Müdürleri yemekli toplantıda bir araya geldiler.

 

Yemek sonrası bir konuşma yapan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 2014  Mart ayında göreve gelen Acıpayam Belediye Meclisinin uyum içinde çalıştığını ifade ederek Acıpayam için önemli kararların alındığını söyledi.

 

Şevkan, “Bizlerin tek bir derdi var; o da  Acıpayam  için  tüm gücümüzle çalışmak. Yaklaşık 2 yıldan bu yana  mecliste birlikte görev yaptığımız meclis üyesi tüm arkadaşlara buradan çok teşekkür ediyorum. Uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Hatta bazı gittiğimiz yerlerde bana kaç tane meclis üyemizin olduğu soruluyor. Bende diyorum ki “Acıpayam Belediye Meclisi benimle birlikte 26 tanedir” Çünkü kavgasız gürültüsüz, uyum içinde görev yapıyoruz. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şevkan,  ayrıca gecesini gündüzüne katarak  56 mahallede çalışmalarını sürdüren tüm belediye çalışanlarına da teşekkür etti.

Daha sonra Belediye Meclis üyeleri mahallelerdeki ihtiyaçlar konusunda bilgilendirme yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.