Servis Ücretleri Zamlanıyor

Servis Ücretleri Zamlanıyor

Doların yükselişi ve piyasadaki her şeye yapılan zamların ardından Denizli’de servislere de zam yapıldığı haberi velileri telaşlandırdı.

A+A-

Önce dolmuşlar ardından otobüsler ve şimdi de servisler. Okulların açılmasına çok az bir süre kala kırtasiye ve okul kıyafetine gelen büyük zamlardan memnuniyetsizliklerini dile getiren velilere bir kötü haber geldi. Alınan bilgilere göre Denizli ilinde toplu taşıma ve servis ücretleri yüzde 10 oranında zamlanacak.

Şehir içi toplu taşıma ücretleri  bugün itibariyle yüzde 10 oranında zamlanmıştı. Zam yağmurundan  servis araçları da payını aldı ve yeni eğitim-öğretim dönemi için yüzde 10 oranında zam yapma kararı alındı.

Yüzde 10 Zam

Edinilen bilgilere göre Denizli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’da yeni eğitim-öğretim dönemi içerisinde Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne yüzde 10’luk zam talebinde bulundu. Alınacak olan kararla beraber Denizli’de servis araçlarına yüzde 10’luk zamın yapılacağı belirtildi. Yapılacak olan zamla birlikte;

 0-3 kilometre arası geçen sen 147 TL olan ilköğretim servis fiyatı, 170 TL ve 35 TL personel ücreti ile beraber 205 TL olacak.

0-6 kilometre arası 190 TL artı 35 TL personel ücreti ile beraber 225 TL olacak.

3 senedir  servis araçlarına zam yapılmadığını ifade eden Denizli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Umul, akaryakıtta gelen zamlar sebebi ile servis ücretlerine yüzde 10 zamın yapılması kararı aldıklarını söyledi.

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.