Rektör Üniversiteyi cemaatlere mi teslim etti?

Rektör Kutluhan, Tekrar Seçilmek İçin PAÜ’yü Cemaatlere mi Teslim ETTİ ?

Darphane gibi para basan PAÜ Hastane otoparkına zarar ettirdiği iddia edilen kişi kardeşleriyle birlikte  üniversiteyi  dizayn mı  ettiriliyor?

Personel daire başkanı Tanzel ÇELİKTÜRK ve Döner Sermaye İşletme Müdürü Abdurrahim ÇELİKTÜRK, Sağlık Turizminin başına da üvey kardeşleri M. Zait BALIKÇI Sağlık Turizminin başına getirildi.  

PAÜ İlahiyat Fakültesinde Yatağanlılar grubu şimdide Üniversiteyi ele geçirmek için operasyon çektiği iddia ediliyor…

PAÜ Hastanesinde  Başhekimi yok sayarak hastanedeki müdür ve müdür yardımcılarından bazılarına çağırarak görev dağılımı yapma yetkisini kimden almıştır.

Hastane de liyakatı olmayan kişi ve kişiler  kadınlarla uygunsuz yakalananlar üstü örtülerek  idareci yapıldığı iddiası ile çalkalanıyor.

Üniversite de Diplomaları yetersiz, lise mezunu müdür vekilliği, 2 yıllık mezun müdür yardımcılığı olması için cemaatin talimatı yeterli mi? Bu operasyonda cemaat var mıdır? Ünlü bir ilahiyatçının ismi kullanılarak görev dağılımı buna göre mi yapılıyor?

Personel Daire başkanı Tanzel Çeliktürk göreve başladığı günden itibaren  elinde ki liste ile bir hafta içinde  personelin isteği dışında yer değiştirmeler yaptığı mobing uyguladığı Üniversite camiasında şikayetlere sebep olduğu da iddialar arasında. Üniversitede başına buyruk hareket eden bu grup kimden cesaret alıyor ? Pamukklae Üniversitesini kim ve kimler yönetiyor sorularının cevabı bir türlü muhatabını bulmuyor…

Özel Haber Haberleri

İslam Dinine Göre Hayvan Hakları
PAÜ'de ''Bir Kereden Bişey Olmaz'' Kate Küllisi
"DOĞU TÜRKİSTAN'DA TÜRK SOYKIRIMI" 
Tümgeneral Yaycı Uyardı "Türkiye Bölünebilir Ateş Topu Türkiye'ye Geliyor''
Devlet ve kabile