PAÜ ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Pamukkale Üniversitesi'ne (PAÜ) bağlı çeşitli fakülte ve meslek yüksekokullara profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarında akademik personel alınacak.

Pamukkale Üniversitesi'ne (PAÜ) öğretim üyesi alım ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanda üniversitenin birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri, PAÜ Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacağı belirtildi.

32 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Yayımlanan ilana göre, teknoloji fakültesine alınacak 4 profesörden 2'si makine mühendisliği, 2'si biyomedikal mühendisliği bölümü için olurken, 1 profesör de  fizyoterapi ve rehabilitasyon fakültesine alınacak.

Üniversiteye doçent kadrosunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi (1), İletişim Fakültesi (1), Kale Meslek Yüksekokulu (1), Mühendislik Fakültesi (2), Teknoloji Fakültesi (2) ve Tıp fakültesi (4) olmak üzere 11 akademik personel alımı gerçekleştirilecek.

Üniversitenin İletişim Fakültesi (1), İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (1), Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (2), Mühendislik Fakültesi (1), Sağlık Bilimleri Fakültesi (1), Tıp Fakültesi (4) ve Turizm Fakültesine (6) ise 16 doktor öğretim üyesi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

PAÜ'ye alınacak toplam 32 öğretim üyesi alımı için başvurular bugün başlarken, 04.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar adayların şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerektiği bildirildi. Başvuruların; Profesör ve Doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili Fakülte Dekanlıklarına veya Yüksekokul Müdürlüklerine yapılacağı, İlan Başvuru Formuna Personel Daire Başkanlığı sitesinde bulunan Form ve Dilekçeler Sayfasından ulaşılabileceği belirtildi.

Eğitim/Kültür/Tarih Haberleri

2024-2025 eğitim yılı ara tatil takvimi açıklandı…
AKKÖY YUKARI CAMİ AYAĞA KALKACAK
Bakan okullardaki yeni yasakları duyurdu
Bunu yapan öğretmenin maaşı kesilecek
Öğrencilerin ilk ara tatil tarihi netleşti