Karaca: Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ekonominin alarm verdiğini, sanayi kenti Denizli’nin de bu durumdan en çok etkilenen illerin başında geldiğini söyledi. Karaca, terör ve dış politikanın da acilen müdahale bekleyen s

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Akishaber’i ziyaret etti. Ziyaretinde 1 Kasım’daki genel seçimler ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karaca, ekonominin alarm verdiğini, iş dünyasının tedirgin olduğunu söyledi.

Sanayi kenti Denizli’nin de bu durumdan en çok etkilenen iller arasında yer aldığını belirten Karaca, piyasada nakit sıkıntısı yaşandığını, 6 ay vadeli çeklerin bile artık peşin ödeme olarak algılandığını belirterek, “İş dünyasının temsilcileriyle görüşmelerimiz oluyor. Genel durumdan ve gidişattan memnun değiller. Geleceğe dair kaygıları arttı. Böyle bir ortamda AK Parti, tek başına iktidar olma hevesiyle ülke gerçeklerini ve zaruretleri göz ardı ederek, Türkiye’yi erken seçime götürdü. İktidar hırsı ile gözleri hiçbir şeyi görmüyor. Denizli de bir sanayi kenti olarak bu durumdan olumsuz etkilendi. Güven ortamı sarsıldı. Nakit sıkıntısı yaşanıyor. 1 yıl vadeli çeklerle alışveriş yapılıyor. 6 ay vadeli çek bile artık peşin ödeme olarak kabul edilmeye başlandı. Böyle bir ortamda ülkenin ihtiyacı olan tek şey güçlü bir hükümettir” dedi.

“Biz CHP olarak ülkenin özlemi olan, güçlü ve sağduyulu, tüm kesimleri kucaklayan, partizanca değil, ülke menfaatlerini gözeten bir yönetim için göreve talip ve hazırız” diyen CHP’li Karaca, “Terör ve dış politikadaki gelişmeler de ülkenin iyi yönetilmediğinin kanıtı. Çözüm, ülke menfaatlerini ön planda tutan, Türkiye’yi bütünüyle kucaklayan bir iktidardır. Bu da CHP ile mümkündür” şeklinde konuştu.

Ege - Denizli Haberleri

Denizli'de ÇİM VE ÇİÇEK DEVRİ BİTTİ
BÖLGE İDARE İTİRAZI REDDETTİ
ÇİFTÇİNİN ÜZÜMÜNÜ DALINDAN ÇALDILAR
KARTAL GÖLÜ HER MEVSİM BAŞKA GÜZEL
Büyükşehir İtfaiye ekibine saldırı